El Teatre-Auditori es trasllada al país de Mai Més

'L'ombra de Peter Pan' és un espectacle de dansa familiar de Som-hi Dansa


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori ha viatjat aquest diumenge a la tarda fins al país de Mai Més amb l'espectacle de dansa familiar 'L'ombra de Peter Pan'. Es tracta d'una producció de Som-hi Dansa que convida a reflexionar sobre per què ens fem grans, relacionant-ho amb la nostra ombra, el nostre passat i la nostra infància.

Laura Olivella, directora i coreògrafa de l'obra, ha comentat que des de Som-hi Dansa fugen de la història tradicional i que el que fan és una versió del que ells creuen que va passar abans que el capità Garfi perdés la mà. A més, ha explicat que donen una perspectiva feminista a la història "perquè la protagonista real de la història o qui ens ajuda a explicar la història és l'ombra del personatge, que és una noia i que és el passat del Peter Pan".

Igualment, el públic ha pogut anar veient alguns dels personatges més coneguts del conte de Peter Pan, com la Campaneta, la Wendy, els pirates, o els infants perduts.


Laura Olivella

Li donem una perspectiva i una mirada molt més feminista perquè la protagonista real de la història o qui ens ajuda a explicar la història és l'ombra del personatge, que és una noia i que és el passat del Peter Pan.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.