Torna l'EstrogenFest, la jornada feminista d'Òmnium Sant Cugat

Òmnium planteja d'activitats per a totes les edats amb motiu del 8M


  • Comparteix:

Un moment de l'EstrogenFest de l'any passat / Foto: Cugat Mèdia

Un moment de l'EstrogenFest de l'any passat / Foto: Cugat Mèdia

Òmnium Sant Cugat organitza la segona edició de l'EstrogenFest, aquest dissabte a la plaça de Barcelona, amb motiu del Dia Internacional de la Dona. La jornada feminista consta d'activitats culturals i reivindicatives de 17 h a 22 h, per a totes les edats, que preparen l'ambient tres dies abans del 8M.

Consulta aquí les activitats del Dia Internacional de la Dona

La jornada començarà a les 17.20 h amb un taller d'autodefensa femenina per a dones de totes les edats. Tot seguit, a les 17.30 h, hi haurà un contacontes feminista de la mà d'Eva Tataret, membre de la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Sant Cugat, que es farà alhora que el taller d'autodefensa per als més petits. A les 19 h el Celleret de la Marta ha organitzat un tast de vins catalans fet per dones, que serà un espai mixt i tindrà un preu de 5 euros. Per animar la festa, a les 20.30 h hi haurà un concert del grup de mestissatge La Reina, que posarà punt final a la jornada.

L'espai també disposarà d'una barra de bar amb taules durant tota la jornada. Per participar al taller d'autodefensa i al tast de vins cal inscriure's prèviament al web de Òmnium Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.