El Cor Aglepta busca veus femenines per al concert participatiu del seu 20è aniversari

Dins del marc de les celebracions de l'aniversari, la coral santcugatenca farà dos concerts a finals de juny a Granollers i a Sant Cugat


  • Comparteix:

El Cor Aglepta celebrarà el seu 20è aniversari amb un taller i dos concerts / Foto: Cor Aglepta

El Cor Aglepta celebrarà el seu 20è aniversari amb un taller i dos concerts / Foto: Cor Aglepta

El Cor Aglepta busca veus femenines, d’entre 18 i 35 anys, per participar en el taller de música coral per a veus femenines que aquest any coincidirà amb la celebració del 20è aniversari de la fundació del cor. Des de l’entitat, obren les portes a excantaires del cor i a noves participants que vulguin formar part d’aquest nou projecte, que culminarà amb dos concerts a finals de juny.

Aquest taller consisteix en una formació de veu i repertori, composta per 11 assajos que es faran durant els mesos de maig i juny, i dos concerts previstos pel 26 de juny a Granollers i el 29 o 30 de juny a Sant Cugat -falta confirmar la data exacta-. En aquests concerts, la coral santcugatenca vol reviure algunes de les obres més estimades i interpretades al llarg d'aquests 20 anys de la creació del Cor Aglepta.

Els assajos es duran a terme el 26 d'abril i durant cada dimarts del mes de maig i de juny, de 20.30 h a 22.30 h, a l'Escola de Música Aula de So (plaça d'en Coll, 2).

INSCRIU-TE AQUÍ PER FORMAR PART DEL COR

Les inscripcions es poden fer durant tot el mes de març omplint el formulari de l'enllaç, i per demanar més informació es pot visitar l'Escola de Música Aula de So o enviar un correu electrònic a aglepta@gmail.com.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.