El CPA Sant Cugat torna a la Feria de Abril de Barcelona

Sant Cugat tindrà la seva caseta pròpia al Parc del Fòrum


  • Comparteix:

Imatge de la caseta del CPA a la Feria Abril / Foto: CPA

Imatge de la caseta del CPA a la Feria Abril / Foto: CPA

El Centro Popular Andaluz (CPA) de Sant Cugat torna a tenir aquest any caseta pròpia a la Feria de Abril de Barcelona després de dos anys d'aturada per la pandèmia. L'entitat local estarà ubicada a la caseta número 30 del Parc del Fòrum, on el CPA va tornar el 2018 després d'anys d'absència. Per això, l'entitat entoma amb molta il·lusió aquest retorn que premetrà al CPA portar un tros de Sant Cugat a un dels esdeveniments andalusos a Catalunya més importants.

La caseta del CPA s'inaugurarà aquest divendres i estarà oberta fins a l'1 de maig. Com ha explicat a Cugat Mèdia el president del CPA, Miquel Jiménez, l'espai oferirà -com ho fa durant la Festa Major de Sant Cugat- "tapes, música, bon ambient i gent coneguda".


Miquel Jiménez

Es veuran les típiques tapes, gent coneguda darrere la barra, bon ambient, música i un trosset de Sant Cugat a la Feria de Abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.