Antònia Font es prepara al Teatre-Auditori de Sant Cugat per tornar a pujar a l'escenari

El grup mallorquí fa dos assajos a porta tancada, i amb públic escollit, per assajar la gira que començarà l'11 de juny al Primavera Sound


  • Comparteix:

Antònia Font s'està preparant per tornar als escenaris i ho està fent al Teatre-Auditori de Sant Cugat aquests dies, però a porta tancada. Deu anys després de l'últim disc, el grup mallorquí ha tret 'Un minut estroboscòpica', el seu nou àlbum i el qual presentarà amb una gira que donarà el tret de sortida l'11 de juny al festival Primavera Sound. Antònia Font 'ha tornat ara', explica el cantant del conjunt, Pau Debon, tot i que ni ells mateixos saben quant de temps duraran. Arran d'una participació puntual en un concert el 2018 per la llibertat d'expressió a Palma, el grup ha volgut tornar a treballar junts per la 'gran rebuda' que hi va haver. Estan 'molt il·lusionats' de tornar a retrobar-se amb el seu públic.

El nou disc és "100% Antònia Font". Pau Debon remarca que el que volien era "tornar a sentir les sensacions" del moment en què van crear el grup, sense "experimentar" i amb la voluntat de "tornar a connectar amb el públic". Durant aquests dies, Antònia Font està preparant aquest retorn al Teatre-Auditori i ofereix dos assaigs a porta tancada, un aquest dijous i l'altre divendres. El públic que hi assistirà són convidats de la banda mallorquina i abonats i subscriptors del canal de WhatsApp del Teatre-Auditori. La premsa no hi pot accedir i tampoc es permetrà fer fotografies ni vídeos. Tot plegat es desvetllarà durant el primer concert de la gira, l'11 de juny al Primavera Sound. Aquest 2022 tenen programats tres concerts més fins a l'octubre: un a Mallorca, un València i, un altre de nou a Barcelona.

El cantant explica que el motiu d'aquest retorn podria ser el 2018, després que el grup es tornés a reunir per un concert de suport a Valtònyc i per la llibertat d'expressió. Va ser "una gran rebuda", recorda Joan Roca, el baixista. Tot i que havia passat "molt de temps", aquell dia es va demostrar que "havia quedat una empremta de la banda". A més, ara, també es troben amb un públic nou: "molta gent nova que no els havia vist abans".

Tot i que només hi ha quatre concerts programats, Antònia Font ha tornat, almenys, per dos anys. Després, "ja es veurà què passa", remarca Pau Debon.


Pau Debon

És un disc d'Antònia Font 100%. Volíem tornar a sentir les sensacions de llavors, tornar a connectar amb el públic, tornar a fer un disc... Volíem fer un disc del qual n'estiguéssim convençuts, i ha sortit així.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.