L'Andança a Plaça torna a Octavià per celebrar el final de curs de l'Esbart Sant Cugat

El codirector de l'escola ha destacat que durant el curs s'han hagut d'anul·lar o reinventar moltes actuacions


  • Comparteix:

La plaça d'Octavià ha acollit la ballada / Foto: Cugat Mèdia

La plaça d'Octavià ha acollit la ballada / Foto: Cugat Mèdia

L'escola de dansa de l'Esbart Sant Cugat ha celebrat aquest dissabte el final de curs amb l'Andança a Plaça. La ballada ha comptat amb alumnes de totes les edats: des dels de P3 fins als sèniors, organitzats en dos torns. D'aquesta manera, l'escola ha pogut ensenyar damunt d'un escenari la feina que s'ha estat fent durant aquest curs, que des de l'Esbart s'ha qualificat de 'l'any de represa'.

Igualment, el codirector de l'escola Roger Cusidó ha parlat d'aquest curs dient que ha anat "una mica atropellat". "Ha sigut una mica que després de la covid, la gent tenia ganes... però no, però sí... I ha anat una mica així atropellat, en el sentit que moltes actuacions s'han hagut d'anul·lar o s'han hagut de reinventar pel que fa al nombre de nens i això", ha explicat Cusidó.

El primer torn ha aplegat els alumnes d'extraescolars a les escoles Pins del Vallès, Pi d'en Xandri, Gerbert d'Orlhac, Ciutat d'Alba, La Mirada, Collserola i Joan Maragall, a més dels de l'Esbart de P3 a 4t de primària. Després d'un sopar amb botifarrada, al torn de nit s'ha pogut veure els alumnes de 5è fins a juvenil, i el grup de mèdium i sèniors.




Roger Cusidó

Ha anat una mica atropellat. Ha sigut una mica que després de la covid, la gent tenia ganes... però no, però sí... I ha anat una mica així atropellat, en el sentit que moltes actuacions s'han hagut d'anul·lar o s'han hagut de reinventar pel que fa al nombre de nens i això.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.