La parada de la santcugatenca Vero Díaz, reconeguda a la Fira Argillà d'Argentona

El mercat s'ha celebrat aquest cap de setmana, i era el segon cop que la ceramista hi participava


  • Comparteix:

La santcugatenca, en el moment de rebre el reconeixement / Foto: Ràdio Argentona (cedida)

La santcugatenca, en el moment de rebre el reconeixement / Foto: Ràdio Argentona (cedida)

La ceramista santcugatenca Vero Díaz ha rebut el premi a la millor parada de la Fira Argillà d'enguany, celebrada a Argentona aquest cap de setmana. Díaz ha explicat a Cugat Mèdia que fa poc que es dedica professionalment al món de la ceràmica, des del 2019, i que des d'aleshores ha anat presentant les seves peces a diferents mercats i fires. A la d'Argentona, era la segona vegada que hi participava, i ha comentat que no només hi ha anat per vendre, sinó que també volia fer-se veure i conèixer altres artesans.

Parlant del reconeixement de la seva parada, la ceramista assegura que l'ha aconseguit fent que la parada tingui un to unificat i càlid: amb teles damunt la taula, un prestatge de fusta, i presentant les peces de manera suggerent. "Si jo venc tasses i venc plats, ja poso la tassa damunt el plat i hi afegeixo una cullereta", confessa. A més, diu que utilitza elements naturals que "donen una mica més de caràcter a la parada, i aporten calidesa i equilibri". A banda, ha tingut en compte que no hi hagués cap objecte que distorsionés la parada, com caixes o diners.

Amb tot plegat, la santcugatenca creu que el premi ha influenciat els compradors que han passat per la parada després que li donessin el reconeixement. "L'any passat van donar-lo al final de la fira, l'últim dia, i aquest any ho han fet dissabte. Per tant, hi ha hagut moltes hores que els visitants han estat per allà i han pogut veure-ho i saber-ho", ha detallat. "Estic molt contenta, és una fira amb un ambient molt bonic i on em sento com si fos a casa. Estic encantada, ja estic esperant l'any que ve per tornar-hi", conclou rient.


Vero Díaz

L'any passat van donar això al final de la fira, l'últim dia, i aquest any ho han fet dissabte, que era el segon dia. Per tant, hi ha hagut moltes hores que els visitants han estat per allà i que han pogut saber-ho i veure-ho. Estic molt contenta, a més és una fira amb un ambient molt bonic i on em sento com si fos a casa. Ja estic esperant l'any que ve per tornar-hi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.