El dibuixant Esteve Polls prepara dos còmics nous

El primer dels dos ja està llest i seran 280 pàgines repassant la vida d'Ignasi de Loiola


  • Comparteix:

Esteve Polls explica que amb l'edat es pren les coses amb calma i ja no treballa com un desesperat, com feia abans / Foto: Cedida per Esteve Polls

Esteve Polls explica que amb l'edat es pren les coses amb calma i ja no treballa com un desesperat, com feia abans / Foto: Cedida per Esteve Polls

El dibuixant de còmics santcugatenc Esteve Polls ja treballa en dues obres noves. En una entrevista al programa de la Xarxa 'Obert per vacances' produït per Cugat Mèdia, ha explicat que els seus pròxims projectes són un repàs a la vida del militar i religiós espanyol Ignasi de Loiola de 280 pàgines i un còmic sobre la Segona Guerra Mundial.

ESCOLTA-HO

És la segona vegada que dibuixa un còmic sobre religió. Als 19 anys va treballar en un còmic sobre Bernadette Soubirous. Tot i això, Polls admet que la religió no és sant de la seva devoció. "No soc religiós, tot el contrari. No sé com acabaré amb aquest còmic. Ja no sé si soc religiós o més ateu que ningú perquè estic fins als nassos de tenir tant capellà pel mig", explica Polls. El seu tema preferit és l'Edat Mitjana, diu el dibuixant, però li està bé qualsevol cosa, admet.

A l'entrevista, Esteve Polls també ha recordat els seus orígens com a dibuixant als 15 anys, les seves primeres feines i la seva màxima inspiració, el seu oncle.




Esteve Polls

Fa molts anys, amb 18 o 19 anys vaig fer la Bernadette Soubirous per França. Després ja no he tocat més la religió fins ara. No soc religiós, tot el contrari. No sé com acabaré amb aquest còmic. Ja no sé si soc religiós o més ateu que ningú perquè estic fins als nassos de tenir tant capellà pel mig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.