L'artista Laurentino Martí porta a l'espai Lluís Ribas la seva visió de la Mediterrània


  • Comparteix:

Una mostra d'aquarel·les que reflecteixen la visió de l'artista Laurentino Martí sobre la Mediterrània i amb la llum com a nexe és la darrera exposició de l'espai Lluís Ribas. Un conjunt de quadres de llocs mediterranis com Cadaqués, Castelló, Barcelona i Sant Cugat entre d'altres, completen aquesta visió positiva del que ens envolta.

El castellonenc Laurentino Martí torna a portar les seves aquarel·les a l'espai Lluís Ribas, aquest cop amb la seva visió de la Mediterrània, els seus espais i la llum que reflecteixen. Segons el mateix artista, Laurentino Martí, la llum de la Mediterrània mostra una forma positiva d'entendre la vida. L'escoltem.

Laurentino Martí

És una forma positiva d'entendre la vida, de treure el dramatisme, de no plantejar-se massa els problemes i fixar-nos en les coses maques.


El conjunt de l'exposició compta amb diversos quadres d'exteriors i matèries mortes en diferents formats. Els preus oscil·len, depenent del format, entre els 1.000 i 1.600 euros. La mostra romandrà a l'Espai Lluís Ribas fins el proper 17 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.