Els més menuts xalen amb els concerts de dissabte del Petits Camaleons

Stay Homas, Pepet i Marieta i Ginestà han estat alguns dels grups que han sortit a l'escenari


  • Comparteix:

El concert de Ginestà d'aquest dissabte / Foto: Ajuntament

El concert de Ginestà d'aquest dissabte / Foto: Ajuntament

El festival Petits Camaleons ha omplert aquest dissabte de música, però sobretot de les ganes d'aplaudir, ballar i cantar dels més menuts. Amb actuacions que s'han repartit per diferents escenaris, infants i famílies han pogut gaudir de concerts de grups com Stay Homas, Pepet i Marieta, Ginestà, Xiula, Reggae per Xics o El Pony Pisador.

El matí ha començat al Teatre-Auditori amb Stay Homas, que entre bromes, confeti i bombolles han fet sonar alguns dels seus temes més populars com 'Stay Homa' o 'No vull baixar'. "Avui a l'Auditori ha estat increïble, amb tots els nens allà... Dèiem 'ara tothom assegut', i tothom s'asseia. Ha sigut increïble i molt divertit", ha comentat Klaus Stroink, un dels membres del grup, un cop acabat el concert. Els tres joves que durant el confinament del 2020 van decidir enregistrar cançons al terrat de casa seva també han estat a l'Espai Cugat Mèdia. És aquí on han ofert una roda de premsa molt especial, ja que han respost les preguntes que els han plantejat un grup d'infants que s'han convertit en periodistes durant una estona. Després de la roda de premsa, Guillem Boltó, un altre integrant del grup, ha explicat que li ha fet molta gràcia participar-hi perquè la canalla diu "el que els surt de dins". "No pensen una pregunta super profunda, sinó que pensen el que volen dir-te. Són super directes i és molt divertit", ha afegit.



Un altre dels concerts del matí ha estat el de Pepet i Marieta. Els d'Ulldecona s'han assegurat de fer agafar gana als més petits just abans de l'hora de dinar, amb un concert en què no els han deixat parar de saltar.



I l'escenari Carpa Arborètum ha acollit Ginestà, que amb un ambient més tranquil ha fet un repàs de peces com 'Estimar-te com la terra', 'Ulls d'avellana' o 'L'Eva i la Jana'. La Berta, una de les nenes que els ha anat a veure, n'ha sortit molt contenta. "M'ha agradat molt perquè m'agraden molt els concerts. Anar-hi amb els meus pares, la família... és molt guai perquè pots ballar, cantar i fer el que vulguis", ha apuntat.



Amb tot plegat, els concerts s'han omplert de públic durant tota la jornada. Algun públic era repetidor, com és el cas de la Laura, una mare que ha explicat que venen al Petits Camaleons cada any, des que les seves filles eren nadons. D'altres, com el Pau Guerrero, han assegurat que aquests és el primer any que venien. "Estem entusiasmats. L'organització és genial, i fa un moment hem estat a un concert que ens ha encantat", ha conclòs Guerrero.










Klaus Stroink

Avui a l'Auditori era increïble: tots els nens allà... Dèiem "ara tothom assegut", i tothom s'asseia. "Ara tothom de peu", "i ara ballant". Ha sigut increïble i molt divertit.

Guillem Boltó

Jo crec que fa molta gràcia perquè ells diuen el que els surt de dins. No pensen una pregunta super profunda. Pensen el que volen dir-te. Són super directes i és molt divertit.

Berta

M'ha agradat molt perquè m'agraden molt els concerts, anar amb els meus pares, la família... és molt guai perquè pots ballar, cantar... el que vulguis! És molt xuli.

Laura

Som repetidors, venim cada any. Des que les nostres filles són nadons que venim al Petits Camaleons.

Pau Guerrero

És el primer any que venim i, de moment, estem entusiasmats. L'organització és genial, i fa un moment hem estat a un concert que ens ha encantat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.