La Calòrica fa reflexionar el Teatre-Auditori sobre la passivitat davant del canvi climàtic

L'obra 'De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda' ha obert el teló d'aquest diumenge


  • Comparteix:

La companyia La Calòrica ha arribat aquest diumenge al Teatre-Auditori per preguntar al públic per què no s'està donant prou importància a la crisi climàtica. L'obra 'De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda' parteix d'una anècdota que va tenir la companyia amb els baixants del seu local, amb la qual cosa van descobrir que l'escala de veïns era una olla de grills en què cadascú es preocupa només dels seus problemes.

I fent una metàfora, la situació s'aprofita "per parlar del canvi climàtic i de com la gent prioritza altres problemes abans que aquesta crisi climàtica tan important", ha explicat Esther López, una de les actrius. "I més, venint de la covid, que encara ho ha agreujat tot més i ha passat a un segon, no, tercer, quart o cinquè pla", ha afegit. "El que nosaltres fem és que ens plantegem preguntes que a nosaltres ens serveixen, les intentem traspassar al públic per veure si se les vol plantejar també, i ho fem intentant fer riure", ha destacat també Marc Rius, un dels actors.

L'obra s'ha conclòs amb un col·loqui a la platea un cop acabada la funció.












Esther López

Per parlar del canvi climàtic i de com la gent prioritza altres problemes abans que aquesta crisi climàtica tan important. I més, venint de la covid, que encara ho ha agreujat tot més i ha passat a un segon, no, tercer, quart o cinquè pla.

Marc Rius

El que nosaltres fem és que ens plantegem preguntes que a nosaltres ens serveixen, les intentem traspassar al públic per veure si se les vol plantejar també, i ho fem intentant fer riure.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.