L'esperit del Halloween s'apodera de Mira-sol i converteix les cases en túnels del terror

La casa de la família Hontoria es converteix en un passatge del terror cada Halloween des del 2016


  • Comparteix:

El terror és una de les característiques intrínseques al Halloween i això el veïnat del carrer de Pompeu Fabra de Mira-sol ho sap prou bé. La família Hontoria va iniciar, ara fa vuit anys, una tradició terrorífica que provoca llargues cues al carrer la vigília de Tots Sants. Grans i petits esperen pacients el seu torn per entrar a la casa dels Hontoria i gaudir del túnel del terror amb el qual cada any, des del 2016, sorprenen el veïnat. Enguany la decoració i la temàtica estan basades en una institució psiquiàtrica criminal. La por està assegurada!

Segons ha explicat Jordi Hontoria a Cugat Mèdia, tot va començar en un sopar de disfresses que celebraven diferents famílies per Halloween. "Un any uns nens ens van demanar de veure les nostres disfresses i la decoració de la casa i, a partir d'aquí, la cosa ha anat creixent", explica. Tant ha anat creixent que els últims anys ja hi ha desenes de persones que es queden fora sense viure l'experiència, tot i que les portes estan obertes de 20 h a 2 h de la matinada.

La feina comença a l'estiu, quan les quatre famílies involucrades es reuneixen i comencen a perfilar la temàtica. Les preparacions de la decoració i les disfresses, per això, no es fan fins tres o quatre setmanes abans de Halloween. La instal·lació de tot plegat es du a terme un parell de dies abans de l'esdeveniment. "Tot i que ens porta força feina, sempre acabem amb ganes de repetir-ho l'any vinent", assegura Hontoria. "És una satisfacció veure com gaudeix la gent", afegeix.

L'esperit de Halloween, a més, s'ha escampat per moltes cases veïnes, i la dels Hontoria ja no és l'única del carrer ni del barri terroríficament decorada i amb sorpreses a dins.


Jordi Hontoria

Cap a l'estiu ja comencem a pensar quina serà la temàtica, quin serà el fil conductor i un mes o tres setmanes abans ja comencem a preparar-ho tot i els últims dos, tres dies és quan ho instal·lem tot.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.