Aula de So inunda de teatre musical nadalenc el Celler Modernista

Diferents grups infantils han presentat els treballs fets durant aquest últim trimestre de l'any


  • Comparteix:

Espectacle de l'Aula de So / Foto: Ajuntament

Espectacle de l'Aula de So / Foto: Ajuntament

Els diferents alumnes d'Aula de So han presentat diferents espectacles de teatre musical aquest dissabte al matí al Celler Modernista, escenari improvisat a causa de la pluja. Aquesta és la 32a edició d'aquest espectacle que ha omplert de música i diferents coreografies fetes sobre l'escenari del Celler Modernista. Més de 200 persones, entre les quals l'alcaldessa, Mireia Ingla, han gaudit de les diferents interpretacions i del treball fet pels alumnes durant l'últim trimestre de l'any.

La plaça de l'U d'Octubre havia de ser l'escenari d'aquestes actuacions, però la pluja ha fet que l'acte es traslladés al Celler Modernista. Un cop allà, els professors i professores han guiat els alumnes que han ofert petits tasts del que serà l'actuació de final de curs.

Els nois i noies, agrupats per edats, han ofert un brillant espectacle de teatre musical amb bon ritme i dinamisme. El fundador i director d'Aula de So, Martí Marín, ha ressaltat que aquest acte és una tradició molt arrelada a la nostra ciutat i molt important també per als alumnes de l'entitat. Marín també ha parlat de la Fundació Aula de So, creada des del 2 de desembre, i que es presentarà en societat al febrer o març.


Martí Marín

És un dia especial aquest perquè des de fa 32 anys que organitzem aquest espectacle. És una feina dels professors i dels alumnes compartida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.