El Petits Canelons posa música al vespre de Sant Esteve

Les bandes Koré, Teks Meks, Les Polos, Kryptia i Montflorit han pujat a un escenari instal·lat a la plaça de Barcelona


  • Comparteix:

Un moment del concert / Foto: Cugat Mèdia

Un moment del concert / Foto: Cugat Mèdia

La plaça de Barcelona ha acollit aquest dilluns al vespre el Petits Canelons d'enguany, amb actuacions de les bandes Koré, Teks Meks, Les Polos, Kryptia i Montflorit. La iniciativa, organitzada per Dissidència Sònica, ja és una tradició del dia de Sant Esteve i ha aplegat desenes de persones que han volgut pair els canelons de dinar a ritme de concert.




Pol Barber, membre de Dissidència Sònica, ha explicat que l'objectiu de l'actuació és apropar la cultura, democratitzar-la, "i que no sigui una cosa elitista". "En aquest poble això és una cosa molt difícil, i la lluita de Dissidència Sònica sempre ha anat centrada en això. I també en l'autogestió, que ens està funcionant. Tenim un equip no depenent de ningú, i això ens ajuda a programar el que nosaltres vulguem", ha afegit Barber.

Amb tot plegat, el públic de la plaça de Barcelona ha pogut escoltar peces de pop-rock, hip-hop i death metal, entre d'altres.




Pol Barber

Apropar la cultura, democratitzar-la, i que no sigui una cosa elitista. En aquest poble això és una cosa molt difícil, i la lluita de Dissidència sempre ha anat centrada en això. I també en l'autogestió, que ens està funcionant. Tenim un equip no depenent de ningú, i això ens ajuda a programar el que nosaltres vulguem.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.