La Coral Tardor de la Floresta acomiada les festes amb el tradicional concert de Reis

El recital també ha servit per encetar l'any nou, ja que ha estat el primer que el conjunt oferia aquest 2023


  • Comparteix:

Un moment del concert d'aquest diumenge / Foto: Cugat Mèdia

Un moment del concert d'aquest diumenge / Foto: Cugat Mèdia

La parròquia Nostra Senyora de Montserrat de la Floresta ha acollit aquest diumenge el seu concert de Reis. El recital ha anat a càrrec de la Coral Tardor del districte, que ha tancat així les cantates de nadales i ha estrenat les del 2023. Pel que fa al repertori, l'audició ha estat ben variada: començant per nadales tradicionals, però passant també per versions cantant una nadala amb la música del 'Boig per tu' de Sau, o un 'Rock dels pastorets' amb música d'Elvis Presley.



La directora de la Coral Tardor de la Floresta, Mireia Calduch, ha explicat que ja fa anys que el conjunt fa aquest concert a la parròquia, però que durant la pandèmia no el van poder oferir. "I ens fa il·lusió perquè ara el podem reprendre. L'any passat el teníem anunciat, i per culpa de la covid el vam haver d'anul·lar a últim moment. Per tant, ens fa il·lusió poder ser aquí un altre cop", ha comentat.

D'aquesta manera, la Coral Tardor de la Floresta ha tancat les festes de Nadal amb la mirada ja posada en un nou trimestre, ja que la setmana que ve recuperen els assajos. "Amb cançons noves i amb molta il·lusió", ha avançat la directora. "Jo sempre dic que el que més importa a la Coral Tardor és passar-nos-ho bé, i la germanor que hi ha entre tots nosaltres", ha conclòs Calduch.






Mireia Calduch

El que passa és que durant la pandèmia no l'hem pogut fer i, per tant, també ens fa il·lusió perquè el podem reprendre. L'any passat el teníem anunciat, i per culpa de la covid el vam haver d'anul·lar a últim moment. Per tant, ens fa il·lusió poder ser aquí un altre cop.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.