Dos santcugatencs, entre els nominats als Premis Enderrock

Són Joan-Pau Chaves d'Els Pets i el bateria de Doctor Prats, Oriol Cors


  • Comparteix:

Cartell Premis Enderrock 2023 / Autor: Marc Pallarès

Cartell Premis Enderrock 2023 / Autor: Marc Pallarès

El teclista d'Els Pets, Joan-Pau Chaves, i el bateria de Doctor Prats, Oriol Cors, són la representació santcugatenca nominada als premis Enderrock 2023. Els dos grups estan nominats en la mateixa categoria de Millor disc de pop-rock del 2022 per votació popular. Els Pets per '1963' i Doctor Prats per 'Pel cantó bo'. Les dues formacions competiran pel premi amb grups com Auxili, Els Catarres i Adala, entre d'altres. Aquests guardons premien des de fa 25 anys la música en català i l'edició d'aquest any se celebrarà a l'Auditori de Girona el 9 de març.

Enguany, els grups amb més nominacions als premis Enderrock són Els Catarres i The Tyets, amb 5 nominacions cadascú; seguit de Julieta, Lildami, Suu i el duet de Miki Núñez i Alfred García amb quatre nominacions. Altres grups i cantants que també han estat nominats als guardons en les diverses categories són Zoo, La Fúmiga, Oques Grasses i Mariona Escoda, entre d'altres.

Els guanyadors de les diverses categories s'escullen en 3 tandes de votació popular. La primera ja ha acabat i fins al 5 de febrer estarà oberta la segona volta. La tercera i definitiva tanda es farà del 8 al 19 de febrer, on sortiran els guanyadors dels premis Enderrock 2023 per participació popular. A banda, s'entreguen uns premis amb les mateixes categories, però escollits per la crítica.

Durant la setmana dels premis Enderrock, Girona s'omplirà de festa i música en català amb diverses propostes per escalfar de cara als premis que s'entregaran el 9 de març.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.