Madrona: 'Volem que la sardana arribi en totes les seves formes possibles'

La tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, i la presidenta de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, Elvira Anglès, han visitat el 'Roda d'Amics'


  • Comparteix:

La presidenta de l'Entitat Sardanista, Elvira Anglès; el presentador de Roda d'Amics, Miquel Batet; la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona; al programa Roda d'Amics de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

La presidenta de l'Entitat Sardanista, Elvira Anglès; el presentador de Roda d'Amics, Miquel Batet; la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona; al programa Roda d'Amics de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Sant Cugat es prepara per viure un any intens com a Capital de la Sardana, i el programa a Cugat Mèdia 'Roda d'Amics', presentat per Miquel Batet, ha convidat a la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, i a la presidenta de l'Entitat Sardanista, Elvira Anglès, per parlar-ne. Entre les dues han explicat totes les activitats que es podran fer els pròxims mesos a la ciutat. Hi haurà una quarantena d'actes per fer arribar la sardana en totes les seves formes a la ciutadania, segons ha dit Madrona, dividits en dos blocs: un primer de ballades com a tal, i un segon per fer difusió de la sardana, amb xerrades, poemaris o la publicació d'un llibre de la història de la sardana a Sant Cugat.

ESCOLTA-HO

Madrona també ha volgut destacar l'acte de proclamació de la capitalitat del 18 de març vinent, que serà el tret de sortida d'un any ple d'activitats.

La tinenta d'alcaldia de Cultura espera que aquesta iniciativa sigui una oportunitat perquè la gent s'impliqui més en el món de la sardana i fer-la arribar a tota la ciutadania, sobretot a escoles i instituts. La presidenta de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, Elvira Anglès, coincideix que és una gran oportunitat per arribar als joves i promocionar l'escola infantil i juvenil de l'entitat.




Esther Madrona

Crec que a grans trets podem parlar d'un bloc molt extens de ballades, treurem les cobles als carrers i places de la ciutat. I un segon bloc, una mica més ampli de la difusió de la sardana.

Esther Madrona

Perseguim diversos objectius, com deia, el de la divulgació de la sardana, aconseguir que la sardana sigui del tot present del 18 de març fins al març de l'any vinent, que arribi a les escoles i als instituts, que arribi en totes les seves formes possibles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.