Bona actuació dels Castellers de Sant Cugat en el primer desplaçament de la temporada


  • Comparteix:

La colla local descarrega el 3 de 7, el 4 de 6 amb agulla i el de 3 de sis aixecat per sota.

La colla local descarrega el 3 de 7, el 4 de 6 amb agulla i el de 3 de sis aixecat per sota.

Els Castellers de Sant Cugat han fet aquest diumenge la seva primera actuació de la temporada fora de la nostra ciutat. A Gràcia, on han actuat amb els Castellers de la Vil·la de Gràcia i els Castellers de Terrassa, els santcugatencs han descarregat el 3 de 7, el 4 de 6 amb agulla i el 3 de 6 aixecat per sota.

Els Castellers de Sant Cugat segueixen fent les primeres actuacions de la temporada, en vistes ha anar agafant el rodatge necessari per assolir, com a mínim, els castells aconseguits al final de la temporada passada.

En aquesta ocasió, ha estat la primera actuació fora de Sant Cugat i la colla local ha aconseguit els objectius s'havien marcat en els darrers assaigs del divendres, com són els castells de 6 i algun de la gamma de 7. A més, els castellers han aixecat durant la jornada el castell número 500 de la seva història. El cap de colla, Marcel Serra, ha valorat positivament l'actuació tant per la feina feta com per la jornada castellera viscuda a Gràcia.

Marcel Serra

Una actuació típica de principi de temporada. Una actuació maca, en un barri agradable i amb força públic


Serra ha valorat també el fet de poder fer el trajecte amb tren, que a diferència de l'habitual autobús, no comporta massa problemes logístic, ni de desplaçaments. En aquest sentit, Serra ha insinuat que probablement apostin per utilitzar tren quan sigui possible.

La propera actuació dels castellers es farà el proper dissabte 16 d'abril a Cornellà de Llobregat. La colla espera seguir consolidant els castells que es van assajant tot i que no creuen possible atacar encara el 4 de 7, donada la manca de gent que s'espera per aquesta jornada de dissabte.

Marcel Serra

És un dissabte a la tarda i sempre és difícil arrossegar gent perquè astants treballen. Amb tot, tenim la il·lusió de fer el 3 de 7 tot i que en els assaigs femelscastellsgrans de l'any passat


Marcel Serra, ha valorat també aquest inici de temporada i ho ha fet amb la confiança que poc a poc la gent s'anirà engrescant i assistirà cada vegada més als assaigs. El cap de colla creu que, al igual que la temporada passada, amb les bones actuacions, la gent acabarà per bolcar-s'hi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.