El teatre musical i la comèdia enlluernen el Dia Mundial del Teatre a Sant Cugat

La mostra d'Aula de So i l'obra 'El bon Doctor' han estat l'eix central de la jornada prèvia al Dia Internacional del Teatre


  • Comparteix:

El Dia Mundial del Teatre ha arribat a Sant Cugat amb música i comèdia. Les propostes del grup de teatre musical d'Aula de So i de la Taula d'Arts Escèniques han commemorat la jornada prèvia a la celebració del dia internacional d'aquesta art escènica. La plaça de l'U d'octubre ha rebut les actuacions dels alumnes del centre cultural santcugatenc i el Teatre de Mira-sol ha estat l'epicentre de l'obra interpretada per actors de fins a vuit companyies amateurs de la ciutat.

Al matí, els alumnes de l'Escola de música Aula de So han omplert la plaça de l'U d'octubre amb una mostra de teatre musical. Des del grup infantil fins al grup avançat han anat pujant sobre l'escenari per interpretar peces d'Encanto, Hairspray, Grease i Chicago.

La professora de teatre musical a l'Aula de So, Alba León, ha recordat la importància que té la pràctica de teatre per als joves. "Els ajuda molt a poder conèixer a si mateixos i l'expressió que poden arribar a transmetre amb el cos", ha explicat León.

A la tarda, la comèdia de Neil Simon, 'El bon doctor', ha omplert el Teatre de Mira-sol. Vuit companyies amateurs de la ciutat han donat vida els contes del rus Anton Txèkhov. Els espectadors han pogut veure els problemes i el destí mediocre al qual estaven subjectes els personatges, tot des del punt de vista de la comèdia.



Alba León

És important que els joves puguin fer teatre, els ajuda molt a conèixer-se a ells mateixos, a conèixer l'expressió que poden arribar a transmetre amb el cos



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.