El Mapa del Patrimoni Cultural de Sant Cugat es començarà a dissenyar a mitjans d'abril

El projecte, fruit d'un conveni entre l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona, està previst que s'allargui tot un any


  • Comparteix:

Imatge del Celler Modernista de Sant Cugat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge del Celler Modernista de Sant Cugat / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Sant Cugat disposarà d'un mapa actualitzat del patrimoni cultural. Gràcies a un conveni entre l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona, es farà una posada al dia de l'inventari del patrimoni immoble, cosa que permetrà actualitzar i millorar el catàleg de la Revisió del Pla Especial de Protecció del Patrimoni Arquitectònic de Sant Cugat. Aquest pla és l'eina de planejament que permet gestionar el patrimoni històric de la ciutat per tal de conservar els seus valors culturals, preservant els edificis antics i els trets singulars del paisatge urbà que contenen la història del municipi.

El mapa de Sant Cugat s'integrarà als Mapes de Patrimoni Cultural que la Diputació de Barcelona elabora a la província en col·laboració amb els ajuntaments. El conveni signat entre ambdues administracions estipula una dotació econòmica de 30.700 euros, dels quals la Diputació n'aporta 12.300 euros i l'Ajuntament 18.400 euros. Els treballs d'elaboració del mapa s'iniciaran a mitjans d'abril i està previst que s'allarguin un any.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.