Sergi Barnils trasllada el seu estudi de la ciutat cap a Badalona

El pintor santcugatenc deixa l'estudi del municipi i es trasllada al barri de Sant Roc


  • Comparteix:

Sergi Barnils al seu estudi durant una sessió fotogràfica / Foto: Josep Casanova i Araceli Arsequell

Sergi Barnils al seu estudi durant una sessió fotogràfica / Foto: Josep Casanova i Araceli Arsequell

El pintor santcugatenc, Sergi Barnils, trasllada el seu estudi que tenia a la ciutat cap a Badalona. El motiu principal de la seva marxa és l'estudi que tenia a la ciutat. Barnils resideix des de fa divuit anys a la ciutat comtal amb la seva dona i explica a Cugat Mèdia que 'és incòmode venir de Barcelona cada dia i desplaçar-me fins a Sant Cugat'. A més, relata que tracta amb molts galeristes italians i d'altres llocs des de fa vint-i-cinc anys. Explica que 'venen molt sovint i tenir el centre d'operacions a Barcelona és molt més pràctic'. 'A vegades ells venen per un dia o simplement unes hores i és molt més feixuc portar-los cap a Sant Cugat que si ens quedem directament a Barcelona', conclou el pintor.

Un altre dels motius pel que ha marxat Barnils és la poca oferta cultural que hi ha actualment a Sant Cugat. Ha volgut deixar clar que no és el motiu principal pel qual marxa, però si ha volgut reivindicar que des de l'Ajuntament no es promou la cultura, hi ha molt poques ajudes per als artistes, per les arts plàstiques. A més, el pintor afirma que una ciutat com Sant Cugat "hauria de tenir un museu d'art contemporani".

L'estudi nou que utilitzarà Barnils estarà ubicat al barri de Sant Roc de Badalona en una sisena planta a un quart d'hora de casa seva i s'instal·larà a partir del mes de maig. El pintor explica que buscava un lloc pel centre de Barcelona, però no ha trobat cap que s'adeqüi a les seves necessitats d'espai i lluminositat, i per això ha decidit traslladar-se al barri de Badalona.

Barnils ha volgut deixar constància que Sant Cugat sempre serà casa seva i que sempre que pugui tornarà a la ciutat que el va veure créixer. Per acabar s'ha mostrat molt satisfet i amb moltes ganes d'encetar aquesta nova etapa, amb la que ell defineix com l'edat perfecta entre 'maduresa, saviesa i joventut'.









Sergi Barnils

Estic molt content. Estic a una sisena planta, tinc a prop amics. Tot és molt més pràctic per mi i els galeristes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.