Ràdio Sant Cugat surt al carrer per Sant Jordi

Literatura, música i molt més, en directe a peu de carrer el matí del 23 d'abril


  • Comparteix:

Carme Reverte, presentadora del programa / Foto: Cugat Mèdia

Carme Reverte, presentadora del programa / Foto: Cugat Mèdia

Roses, llibres i ràdio es tornen a agafar de la mà amb motiu de la diada de Sant Jordi. Ràdio Sant Cugat oferirà un programa en directe des del bell mig de la plaça d'Octavià. Serà un espai pel qual passaran diversos convidats, amb música en directe i el ja tradicional palmarès del concurs de Microrelats que organitza Cugat Mèdia. El punt final el posaran els integrants del nou programa del 91.5 FM, 'L'hora dels joves'. Tot plegat tindrà lloc diumenge 23 d'abril, a partir de les 11 h.

CONSULTA LA PROGRAMACIÓ DE SANT JORDI A L'AGENDA DE CUGAT MÈDIA

L'espai, presentat per la periodista Carme Reverte, farà un repàs de les novetats literàries dels autors de Sant Cugat i copsarà, micròfon en mà, l'ambient que es viu a Octavià. L'alcaldessa, Mireia Ingla, serà la primera convidada del programa, per explicar les seves impressions sobre la jornada. L'impulsor de Tindercat i autor del pròleg del llibre 'Ara que som joves', Gerard Querol, també visitarà l'estand de Ràdio Sant Cugat. Tot seguit serà el moment per a la música de la santcugatenca Admire, que actuarà després del punt horari del migdia.

Passades les 12 h, l'escriptora Tània Juste passarà pels micròfons del 91.5 FM per parlar sobre la seva novel·la 'Amor a l'art'. A la segona hora del programa també diran la seva els responsables de 'Sant Cugat Confidencial, 9 contes sobre Sant Cugat'. Diran la seva l'editor de Multistudio Books, Toni Ricart; l'impulsor del llibre, Piti Español; i l'autor d'un dels contes, Eduard Jener.

Per tancar la segona hora, es donaran a conèixer els guanyadors de la 16a edició del Concurs de Microrelats de Sant Jordi, impulsat per Cugat Mèdia. Els autors rebran obsequis com lots de llibres, material de papereria o entrades per a Port Aventura, entre d'altres.

El punt final del programa el protagonitzaran el Genís, el Martí, el Pedro i el Joan, els responsables del nou programa de Ràdio Sant Cugat, 'L'hora dels joves'.

L'espai es pot escoltar en directe al 91.5 FM i també a través del web. Ara bé, la millor manera de viure el programa és acostar-se a la plaça d'Octavià per veure'l en viu i en directe.


Carme Reverte

Ens sumem a la celebració de Sant Jordi, vivint la diada a peu de carrer. Tindrem música, autors i autores i amb la intenció de transmetre a la nostra audiència tot el que passi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.