Les Planes dona la benvinguda a la primavera amb el concert de Pere Martínez

L'Espai Pere Grau ha acollit els concerts del 'cantaor' local Pere Martínez i el grup de rumba catalana Son de Barri amb temàtica de 'Feria de Abril'


  • Comparteix:

Imatge del concert de Pere Martínez a la Festa de la Primavera / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del concert de Pere Martínez a la Festa de la Primavera / Foto: Cugat Mèdia

Les Planes ha donat la benvinguda a la primavera amb la Festa de la Primavera inspirada en la 'Feria d'Abril', i on per primera vegada s'ha dut a terme aquesta temàtica. El centre neuràlgic de la festivitat ha estat l'Espai Pere Grau ple de gom a gom aquest dissabte. La jornada ha comptat amb diverses activitats, on s'ha pogut gaudir i degustar tapes a un euro fetes per diferents entitats locals que han estat distribuïdes en diferents casetes per la pista poliesportiva. Més tard ha vingut el més esperat del dia, els concerts amb el grup de rumba catalana Son de Barri i el 'cantaor' santcugatenc Pere Martínez.

El primer ha estat a càrrec de Son de Barri que han tocat música de rumba catalana. El segon ha estat el més especial per a un públic totalment entregat, ha cantat el 'cantaor' local, Pere Martínez, que amb diferents cançons de 'fandangos de Huelva', 'alegrías de Cádiz', tangos, 'tarantos de Levante' han fet gaudir i vibrar a tota la gent present que no ha deixat de ballar i cantar durant tot el concert. A més, com a acte de cloenda hi ha hagut un ball de sevillanes amb el vestit habitual de la ‘Feria de Abril’ per commemorar la temàtica d'aquesta efemèride.



Emilia Cruz, tresorera de la comissió de festes de les planes, ha valorat molt positivament la festa d'avui. "Ha sigut la primera vegada amb aquesta temàtica i ha estat un èxit total". Per la seva banda, Pere Martínez, cantant santcugatenc, ha expressat la seva satisfacció de "tocar a casa", i ha destacat que "la festa ha sigut tot un èxit de gent i d'assistència. L'ambient ha sigut molt especial i no només el concert sinó tota la temàtica de Feria de Abril".

La festivitat ha estat organitzada per la Comissió de Festes de les Planes i l'Ajuntament de Sant Cugat, amb la col·laboració de les entitats de barri de Muntanya de la ciutat i de Barcelona.











Emilia Cruz

Ha sigut la primera vegada amb aquesta temàtica i ha estat un èxit total.

Pere Martinez

La festa ha sigut tot un èxit de gent, d'assistència, l'ambient ha sigut molt especial i no només el concert sinó tota la temàtica de 'Feria de Abril'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.