Stay Homas i The Tyets llancen 'La platja' per ser la cançó de l'estiu en català

El grup barceloní compta amb el santcugatenc Rai Benet


  • Comparteix:

Part dels Stay Homas també serà protagonista de la 'Festassa' organitzada per Cugat Mèdia / Foto: Cedida

Part dels Stay Homas també serà protagonista de la 'Festassa' organitzada per Cugat Mèdia / Foto: Cedida

The Tyets i Stay Homas, amb el santcugatenc Rai Benet, han publicat aquest divendres la cançó i el videoclip de 'La platja' (Halley Records). Gravada i produïda pels dos grups catalans i mesclada pel músic d'Oques Grasses Joan Borràs; la cançó combina reggaeton, mambo, batxata i techno, i aspira a convertir-se en una de les cançons d'aquest estiu. El tema veu ara la llum a escala digital, però abans ja s'havia pogut escoltar en l'edició física del disc 'Homas', dels Stay Homas i que es va publicar el 5 de maig passat. Els dos grups catalans, que estrenen col·laboració, han publicat disc nou durant el transcurs d'aquest 2023.

Part dels Stay Homas també serà protagonista de la 'Festassa' organitzada per Cugat Mèdia i que servirà per posar el punt final a 12 mesos d'actes del 40è aniversari del mitjà. En concret, els actuals components d'Stay Homas Rai Benet i Klaus Stroink formaran part del grup Night Fever Cugat Mèdia, un banda creada especialment per a l'ocasió, amb músics locals que havien coincidit a The Risas com Martí González, Pol Cortés i Tacho.

Aquesta formació exclusiva interpretarà un repertori especial a ritme de disco-funk amb la col·laboració d'artistes convidats com Izah, Pulmon Beatbox, Alba Cayuela, Gospel Beat, Admire, Marina BBFace i Joan-Pau Chaves.

La 'Festassa', que serà el fi de festa dels 40 anys d'història del mitjà públic de la ciutat, està inclosa en la programació de la Festa Major i tindrà lloc divendres 30 de juny a la plaça de Barcelona.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.