Les tres recomanacions literàries per aquest estiu de la llibreria Paideia

La llibreria santcugatenca recomana tres obres enfocades a diversos públics de cara al període estival


  • Comparteix:

El llibreter Sergi Martí de la llibreria Paideia de Sant Cugat, ubicada al carrer de Santa Maria, escull les seves tres recomanacions per aquest estiu. Totes elles enfocades a diverses tipologies de públic i amb presència d'autories catalanes.

Portades dels tres llibres que recomanen des de la llibreria Paideia

Portades dels tres llibres que recomanen des de la llibreria Paideia / Foto: Cugat Mèdia

'Catan: la història'

La primera recomanació de Martí és una obra ideada per Klaus Teuber i que, avui dia, ja està disponible en català. Com el joc de taula tradicional, el llibre també busca traslladar el lector a l'etapa dels vikings. Tot plegat amb el relat de l'autor alemany que, anys més tard, també va ser l'encarregat de portar a la realitat l'arxiconegut joc de taula.

'La noche de piedra'

La següent recomanació per part de la llibreria santcugatenca és obra d'Alexis Ravelo i va explícitament dedicada als amants de la novel·la negra. Ravelo explica un relat en què els protagonistes, motivats pels diners, el sexe i l'ambició, acaben evolucionant fins a una última trobada que acaba amb desastre. Tot plegat amb l'objectiu d'evidenciar que l'home és un llop per a l'home.

'Un estiu de luxe'

L'última recomanació per part de Martí és el llibre de Marianne Kaurin, una peça literària per a majors de deu anys que explica les vacances de l'Ina. Unes vacances que, tot i que semblaven avorrides, acaben derivant en meravelloses amistats. Aquest llibre va ser premiat amb el prestigiós premi Deutscher Jugendliteraturpeis 2021 i està disponible en català gràcies a la traducció de Meritxell Salvany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.