L'origen de la vida i el fet creatiu arriben en forma d'exposició a la Casa de Cultura

És una proposta d'Eulàlia Llopart, guanyadora de la convocatòria del Cicle d'Artistes de Sant Cugat


  • Comparteix:

La regidora de Cultura i l'artista, comentant una de les obres / Foto: Cugat Mèdia

La regidora de Cultura i l'artista, comentant una de les obres / Foto: Cugat Mèdia

La guanyadora de la convocatòria del Cicle d'Artistes de Sant Cugat 2023, Eulàlia Llopart, porta a la Casa de Cultura la mostra 'Ser matriu', una reflexió a través de la metàfora de la matriu com a espai de creació, en un recorregut treballat sobre diferents suports, formats i tècniques. La proposta, inaugurada aquest dijous, es podrà visitar a la sala d'exposicions de l'equipament fins al 21 d'octubre. L'exposició està comissariada per l'artista local, Pep Codó. El projecte va ser seleccionat per un jurat independent del Cicle d'artistes de Sant Cugat.

Eulàlia Llopart, artista i docent, va viure durant més de 20 anys a Sant Cugat en els quals va col·laborar en projectes amb Firart, Associació d'Art de Sant Cugat o el Taller Triangle. Ambdós artistes han obsequiat els assistents amb una visita comentada que obre el programa d'activitats relacionades de la mostra. Una d'elles serà l'activitat familiar "Ser matriu. Empremtes en relleu", el 30 de setembre a les 11h.

La regidora de Cultura, Núria Escamilla, ha valorat la contribució que fan els treballs dels artistes a l'hora 'de fer poble', així com el paper vertebrador de l'Ajuntament visualitzant el món de la cultura.

El conjunt de propostes complementàries requereixen inscripció prèvia al telèfon 93 565 70 82 o per correu a casaaymat@santcugat.cat. 'Ser matriu' rep el suport de Sorea i la Generalitat de Catalunya.




Eulàlia Llopart

El mateix temps també és un espai de creació aquesta mostra. És una actitud cap a la vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.