Maria Farriol serà la nova directora del Teatre-Auditori

Des del 2020 ningú ocupa aquest càrrec, quan es va fer efectiva la renúncia de Pep Tugues


  • Comparteix:

Maria Farriol, nova directora del Teatre Auditori, en una imatge d'arxiu del 2019 / Foto: Cugat Mèdia

Maria Farriol, nova directora del Teatre Auditori, en una imatge d'arxiu del 2019 / Foto: Cugat Mèdia

Maria Farriol serà nomenada la nova directora del Teatre-Auditori de Sant Cugat i coordinadora de l'Organisme Autònom Municipal Centre Cultural de Sant Cugat (OAMCCSC), que inclou els cinemes i les biblioteques, segons ha pogut saber Cugat Mèdia. Aquesta plaça està vacant des del 2020, quan es va fer efectiva la renúncia de Pep Tugues, i de manera interina aquests últims tres anys el Teatre-Auditori ha treballat amb una codirecció entre l'actual programador artístic, Gerald Fannon, i l'actual gerent, Maria Àngels Granados. El govern anterior va iniciar el 2021 un concurs per a aquest càrrec, però el febrer de 2022 va quedar aturat sense cap explicació. En el moment de la publicació, aquest mitjà no havia parlat encara amb l'Ajuntament d'aquesta notícia, i posteriorment encara no ha estat confirmada oficialment.

Farriol és tècnica de Cultura de l'Ajuntament de Sant Cugat des de fa més de 20 anys. L'any 2002 va ser l'encarregada de coordinar els actes del Mil·lenari de la ciutat, i també va dedicar un temps a fer de tècnica de Joventut. Però a allò que més temps ha dedicat Farriol és a la programació infantil dels centres culturals de Sant Cugat, i ha col·laborat estretament amb el Teatre-Auditori amb la seva programació infantil. A més, també s'ha encarregat a programar els cicles de la Xarxa de Centres Cultural i Polivalents.

El concurs per a la direcció, incomplert

El mes de juny de 2020, després de la renúncia de Pep Tugues, l'Ajuntament del govern format per ERC, PSC i CUP va anunciar la convocatòria del concurs per escollir el seu relleu a la direcció del Teatre-Auditori. Les bases de la convocatòria, però, no es van publicar fins un any després, el juliol de 2021. Es van presentar fins a 20 persones, i el gener de 2022 es va publicar la resolució amb només tres d'aquests candidats admesos. A partir d'aquell moment, però, el procés de selecció no ha avançat més. Malgrat les reiterades preguntes de Cugat Mèdia, mai s'ha sabut el motiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.