Stay Homas baixarà de l'escenari després de la gira el 2025

El grup català, amb el santcugatenc Rai Benet, farà una aturada indefinida després d'un darrer concert al Poble Espanyol


  • Comparteix:

Concert de Stay Homas al Festival Cruïlla / Foto: Jordi Borràs (ACN)

Concert de Stay Homas al Festival Cruïlla / Foto: Jordi Borràs (ACN)

El grup de música Stay Homas, amb el santcugatenc Rai Benet, dirà adeu amb un concert al Poble Espanyol els pròxims 24 i 25 de gener del 2025. Els grup, que va néixer arran de la pandèmia, ha explicat, a través d'un vídeo publicat al seu perfil de xarxes socials, que s'acomiadaran dels escenaris indefinidament després de la gira de l'any que ve. El grup català vol posar un punt i a part en la seva carrera musical amb un espectacle 'èpic, diferent i increïble' en un darrer 'show' que buscarà omplir el recinte de Montjuïc. Amb això, Stay Homas ha explicat que pararan 'una estona', ja que, tot i que el grup els ha donat molt, també els ha pres 'moltíssima vida'.

L'anunci arriba el mateix mes en el qual el grup ha publicat la cançó 'xinu xanu', on la banda catalana s'acomiadava de la calor, de la platja i de totes les coses que passen entre juny i setembre. Tot i això, després de publicar el seu darrer èxit en la col·laboració amb The Tyets. Els dos grups catalans van convertir el seu tema 'La plata', també sota el segell musical Halley Records, en una de les cançons de l'estiu.

Després d'exhaurir localitats en 10 hores per al concert del 25 de gener de 2025, la banda ha anunciat aquest dilluns una segona data, el dia abans, 24 de gener. Aquest dilluns, a les set de la tarda, s'han posat a la venda les entrades per aquest segon concert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.