L'artista Nina crea el seu primer segell discogràfic per apostar pel talent jove

La cantant i compositora Abril Pastor és el primer fixatge de Nina Academia Music


  • Comparteix:

Moment de la presentació de Nina Academia Music, el nou segell discogràfic de l'artista Nina, amb la seva primera aposta, la cantat Abril Pastor / Foto: Cugat Mèdia

Moment de la presentació de Nina Academia Music, el nou segell discogràfic de l'artista Nina, amb la seva primera aposta, la cantat Abril Pastor / Foto: Cugat Mèdia

La cantant santcugatenca Nina ha creat el seu primer segell discogràfic amb l'objectiu d'apostar pel talent jove. Aquest divendres, 1 de desembre, ha donat a conèixer el projecte davant la premsa i desenes d'amics, familiars i alumnes de l'acadèmia de Sant Cugat. Nina Academia Music (NAM) neix després de 10 anys 'd'educar vocalment i orientar artísticament' els alumnes de Nina Acadèmia. La primera aposta del segell és la compositora i cantant de Pallejà, Abril Pastor, una jove de 17 anys que s'estrena al món musical amb el seu primer treball 'Esperando primaveras'.

ESCOLTA-HO

"Hi ha massa talent per a tan poca indústria". Així s'ha expressat Nina en aquesta entrevista amb Cugat Mèdia i és per això que ha decidit crear aquest segell discogràfic, per donar aixopluc als més joves que s'inicien al món de la música a través de la seva acadèmia de Sant Cugat. "És aquest talent (el dels joves) el que m'ha interpel·lat i el que m'ha exigit que fes quelcom més que unes simples classes de cant", ha dit l'artista polifacètica que ha afegit "aquesta eina la posem al servei d'ells perquè puguin materialitzar, sense crear tampoc moltes expectatives ni fer volar coloms, els seus somnis artístics", sense oblidar, però, com recorda Nina l'esforç, treball i constància que es necessita.

Una d'aquestes joves de les quals parla la Nina, és l'Abril Pastor, que va començar a fer classes a l'acadèmia als 12 anys i que cinc anys després ha vist com s'ha convertit en el primer fixatge del segell discogràfic de la santcugatenca. L'Abril explica molt emocionada i nerviosa després del seu debut davant la premsa que és molt conscient del treball i constància que es necessita per triomfar en el món de la música i es visualitza en un futur "sobre els escenaris perquè transmetre el que porto dins i el que vull dir, m'omple" afegeix.

El Teatre-Auditori de Sant Cugat ha estat l'escenari del videoclip del primer treball d'Abril Pastor, 'Esperando primaveras'.






Nina

Crec que si no hagués tingut l'acadèmia i no hagués estat 10 anys envoltada de gent jove, que canta espectacularment i que tenen un talent i una creativitat que a mi se m'escapa totalment. Crec que és aquest talent el que m'ha interpel·lat i el que m'ha exigit que fes quelcom més que unes simples classes de cant. Aquesta eina del segell la posem al servei d'ells perquè puguin materialitzar, sense crear tampoc moltes expectatives ni fer volar coloms, els seus somnis artístics. Això sí, amb molt de treball darrere.

Abril Pastor

En aquest món professional, però crec que en qualsevol, cal molt treball i constància. Em visualitzo sobre els escenaris perquè transmetre el que porto dins i el que vull dir, m'omple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.