Últims dies per participar al 10è Concurs de Pessebres de l'Ateneu

El jurat tindrà en compte l'originalitat, l'elaboració i el valor artístic de les creacions


  • Comparteix:

Un dels pessebres participants de 2022 / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Un dels pessebres participants de 2022 / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'Ateneu organitza enguany la 10a edició del Concurs de Pessebres. Les inscripcions estan obertes fins al 12 de desembre i els interessats poden participar en qualsevol de les quatre categories: popular, artístic, innovador o col·lectiu. Els materials, estils, tècniques i mides són lliures i el jurat tindrà en compte l'originalitat, l'elaboració i el valor artístic. A més, amb el patrocini d'Òmnium Cultural, també es distingirà el millor pessebre creat per infants.

El lliurament dels premis serà el dijous 28 de desembre, a les 19 h, al pati de l'Ateneu. Com és habitual, abans es farà el tradicional recorregut per veure els pessebres de finestra, en una ruta que comptarà amb la música de l'Escola de Música Tradicional (23 i 28 de desembre) i de l'Escola de Música Fusió (27 de desembre). Els itineraris començaran a les 18 h a la plaça de Barcelona.

Amb motiu del 10è aniversari, l'Ateneu acull una exposició amb les millors imatges que el fotògraf Artur Ribera ha immortalitzat durant totes les edicions.

Consulta aquí les bases per participar al concurs de pessebres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.