'Sobrevivir en la mente o vivir en el corazón', primera experiència literària de la florestana Judit Mateu

La terapeuta psico-corporal i energètica ha parlat dels motius i el missatge d'aquest treball al 'Connnectats'


  • Comparteix:

Judit Mateu ha parlat del seu primer llibre al 'Connectats' / Foto: Cugat Mèdia

Judit Mateu ha parlat del seu primer llibre al 'Connectats' / Foto: Cugat Mèdia

Després de gairebé 30 anys dedicada al món de la banca, amb càrrecs executius i liderant equips d'alt rendiment, la florestana Judit Mateu fa un canvi de rumb en la seva vida per dedicar-se a la teràpia. És a partir d'aquest trencament que es planteja la possibilitat d'escriure el seu primer llibre, 'Sobrevivir en la mente o vivir en el corazón'.

ESCOLTA-HO

El llibre parla, com explica l'autora en una entrevista al programa 'Connectats', "d'habitar el nostre cos" i de la relació entre la ment i el cor, i ho fa a través d'exemples, alguns d'ells autobiogràfics, exercicis pràctics i meditació, que es poden descarregar als codis QR que es troben al llibre.

'Sobrevivir en la mente o vivir en el corazón' (HakaBooks e-ditions) s'ha presentat a Sant Cugat, Sabadell, Reus, Sevilla, i espera cita per continuar la gira per Madrid i València.

Actualment, Mateu imparteix formacions i ponències a empreses i acompanya des del cor en sessions individuals o grupals a Casa Karuna, a la Floresta.




Judit Mateu

Normalment tenim un accident, perdem la feina o ens separem i és quan fem aquest viatge interior. El millor seria fer-ho sense tenir una crisi personal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.