Sant Cugat comença a viure Sant Jordi amb una trentena d'activitats

Cugat Mèdia hi participa amb el 17è concurs de microrelats i un programa especial de ràdio


  • Comparteix:

Edició de l'any passat / Foto: Ajuntament

Edició de l'any passat / Foto: Ajuntament

Més d'una trentena d'activitats relacionades amb la literatura i la cultura ompliran els carrers i places de Sant Cugat en el marc de la diada de Sant Jordi, de l'11 al 25 d'abril. Cugat Mèdia hi participa organitzant el 17è Concurs de Microrelats. Els guanyadors es donaràn a conèixer al llarg del programa especial de ràdio que ha preparat el mitjà per al dia 23. Presentat per Carme Reverte i Alba Triadó, comptarà amb entrevistes a autors novells així com amb amb connexions i música en directe. El tret de sortida de les activitats, però, el donarà l'exposició Firart que es podrà visitar des d'aquest dijous al Museu del Monestir amb motiu del 30è aniversari. Altres propostes destacades són la nova Taula d'Escriptors de l'Ateneu i les actuacions de l'Esbart i Bastoners.

El Teatre-Auditori oferirà un concert de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat el divendres 19 d'abril a les 20h. Amb l'exdirector Josep Ferré com a convidat, s'endinsarà en un programa especial dedicat a compositors catalans del segle XX.

Enguany, hi haurà també dues taules d'escriptors. Per una banda, la del Tot Sant Cugat que tindrà lloc el dissabte 20 d'abril. L'Ateneu Santcugatenc comptarà per primera vegada amb aquesta activitat que es farà la Diada de Sant Jordi.

Les entitats també tindran el seu protagonisme de la mà dels bastoners o de la ballada de l'Esbart Sant Cugat. Totes dues activitats es faran el 23 d'abril.

El dimarts mateix també es podran comprar llibres i roses a alguna de les més de 80 parades que hi haurà enguany repartides entre la plaça Octavià, la plaça de l'U d'octubre i el carrer Major.

Consulta les activitats AQUÍ.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.