El Punkugat torna a portar el punk a Sant Cugat amb set hores de música

El festival és aquest dissabte al Parc de Can Vernet


  • Comparteix:

Un moment del festival del Punkugat / Foto: Cugat Mèdia

Un moment del festival del Punkugat / Foto: Cugat Mèdia

El Punkugat celebra aquest dissabte la seva quarta edició en un festival amb set hores de música en directe. Els concerts seran al Parc de Can Vernet, a partir de les 18 h. En total hi passaran set grups diferents: Enemic Interior, Kancer de Sida, Lád Cúig, Disaster Jacks, Enemic Interior, els terrassencs Família Fracàs i els santcugatencs Obaga. Entre tots ells aportaran una varietat d'estils dins del marc del punk.

El plantejament del festival, tal com comenta un dels seus organitzadors, Ignasi Bea, és oferir una activitat gratuïta "en què vingui gent de Sant Cugat i d'arreu a passar-ho bé una estona". Alhora, destaca que en totes les edicions hi ha hagut molt bona assistència i en un gran ambient. A més, apunta que darrerament hi ha una eclosió de grups en català. "Volem portar grups que ens agradin", apunta.

Per altra banda, el Punkugat sempre ha volgut anar acompanyat de la reivindicació i aquest any hi haurà espai per al col·lectiu '8 Mil Motius', que compartiran com encaren l'inici del seu judici el dilluns vinent per les mobilitzacions del 8M del 2018. "No deixa de ser un festival de música, però també ens fem nostre el lema de 'Festa sí, lluita també'", conclou Bea.




Ignasi Bea

El nostre plantejament és fer una activitat gratuïta. Que vingui gent de Sant Cugat i d'arreu a passar-ho bé una estona. També donar sortida a grups que comencen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.