L'obra de Víctor Alexandre, protagonista del Bosc Literari

L'escriptor santcugatenc reivindica la importància de la cultura i l'amor a la societat actual des de la Serreta


  • Comparteix:

Imatge del Bosc Literari de la Serreta / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

Imatge del Bosc Literari de la Serreta / Foto: Ajuntament de Sant Cugat

L'escriptor i periodista Víctor Alexandre ha reivindicat la cultura, l'ecologisme, la vellesa, la llibertat i els animals en una nova edició del Bosc Literari celebrat aquest diumenge a la Serreta. La jornada ha comptat amb lectura de poemes, reivindicacions d'aquest espai de Valldoreix i el repàs dels plafons on s'han recollit fragments de l'obra d'Alexandre. És la 17a edició d'aquesta iniciativa impulsada per l'Associació de Veïns de la Serreta.

Desenes d'aficionats als llibres, la poesia i seguidors de l'escriptor santcugatenc s'han reunit per gaudir del talent de Víctor Alexandre i la seva visió reflexiva de l'amor i la vida.

També hi ha assistit l'alcalde, Josep Maria Vallès, i el president de l'EMD de Valldoreix, Juanjo Cortés. Vallès ha explicat que traslladarà al consistori la petició d'Alexandre de posar una placa on van viure 'Els Amants de la Rambla del Celler', personatges de la seva coneguda novel·la: "El Víctor escriu de manera impecable i és una mostra dels escriptors i escriptores de nivell que tenim a Sant Cugat", ha afegit l'alcalde a Cugat Mèdia.





Victor Alexandre2

Per mi es un honor perquè des del principi quan es va inaugurar el 2004 em va semblar una idea esplèndida. A més, al llibre 'Els Amants de la Rambla del Celler' en parlo del Bosc Literari, perquè és una idea meravellosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.