67 artistes catalans presenten les seves obres a l'onzena Mostra d'Art de Firart


  • Comparteix:

Des de l'organització fan una valoració positiva de l'acollida que ha tingut la iniciativa

Des de l'organització fan una valoració positiva de l'acollida que ha tingut la iniciativa

La plaça Octavià ha acollit aquest diumenge l'onzena mostra de pintura, dibuix i gravat organitzada per l'associació Firart. Malgrat tractar-se d'un cap de setmana llarg l'exposició, que ha aplegat obres de 67 artistes catalans, ha tingut força afluència de públic.

L'associació Firart ha organitzat aquest cap de setmana l'onzena mostra de pintura amb obres de 67 artistes d'arreu de Catalunya, una xifra inferior a l'any passat donat que enguany ha coincidit amb un cap de setmana de 3 dies. Tot i la data, Imma Pueyo, presidenta de Firart, s'ha mostrat contenta pel resultat i la resposta dels santcguatencs davant aquesta iniciativa.

Imma Pueyo

La plaça estava maquíssima, ha fet un dia preciós, la gent està molt tranquil·la passejant i mirant les obres. A més el nivell de qualitat de les pintures és molt important.


L'edició d'enguany ha gaudit de força assistència de públic i tal i com han destacat des de l'organització, s'hi han pogut veure obres de tots els estils amb un nivell de qualitat superior al d'anys anteriors. La mostra s'inscriu dins de les exposicions ofertes a d'altres indrets de Catalunya com ara Figueres i Girona i organitzades per promoure l'art català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.