L'obra 'El Mètode Grönholm', de Jordi Galceran, arriba avui i demà al Teatre Auditori


  • Comparteix:

El muntatge arriba avalat per les bones crítiques i l'èxit de públic

El muntatge arriba avalat per les bones crítiques i l'èxit de públic

L'exitós 'Mètode Grönholm' arriba al Teatre Auditori de Sant Cugat aquest dijous i divendres amb les entrades per demà totalment exhaurides. L'obra de Galceran, que compta en el repartiment amb actors com Lluís Soler, Jordi Boixaderas, Roser Batalla i Jordi Díaz, narra en forma de sàtira la situació de quatre personatges que volem accedir a un lloc de treball de responsabilitat d'una empresa.

El Teatre Auditori acull aquest dijous i divendres 'El Mètode Grönholm' de Jordi Galceran. Una comèdia que explica els procediments de selecció d'una empresa i les lluites laborals dels quatre personatges que volen aconseguir sigui com sigui el lloc d'alt executiu.

El repartiment compta amb els actors Lluís Soler, Jordi Boixaderas, Roser Batalla i Jordi Díaz. L'actor Jordi Boixaderes ha explicat que es tracta d'una obra que mostra en forma de sàtira la doble moral que predomina avui dia a la nostra societat.

Jordi Boiaxaderas

La sàtira està en aquesta doble moral en que vivim avui dia. Per una banda existeix una moral basada en els drets humans i la dignitat humana i per l'altra hi hi la moral de la lògica econòmica i el benefici.


'El Mètode Grönholm', que es va estrenar l'abril de 2003 al Teatre Nacional de Catalunya, ha aconseguit un gran èxit de públic i ha estat guardonat amb nombrosos premis. Per l'actor Jordi Boaixaderas l'èxit de l'obra recau en bona part al text i en el seu director.

Jordi Boixaderas

Aquí el que tenim és un gran text. No és fàcil aguantar dues hores amb una comèdia que només surten quatre personatges, no hi ha canvis de decorat i que no passa res més que un diàleg. Això passa perquè està molt ben escrit.


L'obra de Galceran, 'El Mètode Grönholm', s'inclou dins la programació del tercer trimestre del Teatre Auditori. Galceran ja havia portat a Sant Cugat altres obres com 'Dakota' i 'Paraules encadenades'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.