Els Castellers de Sant Cugat fan la segona millor actuació fora de casa a menys d'un mes de la festa major de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat han fet, aquest diumenge, una de les seves millors actuacions dels darrers anys a Mataró. La colla local ha descarregat el 5 de 7, fet que no es produia fora de Sant Cugat des de l'any 2001, així com també un 3 de 7 aixecat per sota, el 4 de 7 i un vano de pilar de 5.

Bona jornada per els castellers de Sant Cugat a Mataró, que han aconseguit l'objectiu que s'havien plantejat a finals de la setmana passada amb una actuació amb tres castells de set: el 5 de 7, el 3 de set aixecat per sota i el 4 de set. El primer d'ells, el 5 de 7, ha significat molt per la colla ja que demana un gran volum de gent a la pinya i s'ha descarregat uns mesos abans que l'any passat, el que indica una millora tant a nivell tècnic com de poder de convocatòria. A més, des de la colla han volgut destacar que és la primera vegada que el descarreguen fora de Sant Cugat, des de l'any 2001.

Marc Maymó, un dels caps de colla dels castellers de Sant Cugat, ha destacat la bona actuació, la segona millor actuació de sempre fora de Sant Cugat, i la sorpresa que ha causat en les altres colles, motiu que els omple de orgull i els empeny a seguir millorant. Marc Maymó.

Marc Maymó

Dins del món casteller ha sorprés la nostra actuació del diumenge perquè portàvem un ritme més fluix. Això és gratificant perquè les altres colles reconeixen la nostra tasca


Pel que fa al futur més immediat, els castellers ja preparen l'actuació de Molins de Rei per Sant Joan, just abans de la Festa Major de Sant Cugat. Fins llavors, esperen continuar el rodatge per poder incorporar la torre de 7 per la festa de la ciutat. Ho explica Marc Maymó.

Marc Maymó

Per Sant Joan esperem fer 2 o 3 castells de 7 i continuar donant rodatge als troncs la pinya i la canalla i per la festa major esperem incrporar la torre de 7


Maymó, ha volgut recordar que la torre de 7 és la construcció més difícil de la gama de set, i que tot i que la porten treballada des de fa temps cal treballar-hi molt, sobretot, consolidant abans els altres castells de set, per no començar la casa per la teulada. Des de la formació castellera han volgut destacar per últim, el gran èxit d'haver aplegat unes 120 o 130 persones a la capital del Maresme aquest cap de setmana i esperne poder comptar amb el mateix suport en propers desplaçaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.