Paco Ibáñez assaja al Teatre Auditori el seu proper espectacle del Festival Grec


  • Comparteix:

Ibáñez actuarà a la nostra ciutat entre els mesos de gener i juny de l'any vinent

Ibáñez actuarà a la nostra ciutat entre els mesos de gener i juny de l'any vinent

El cantautor Paco Ibáñez és un dels noms que apareixeran en la programació del Teatre Auditori de cara a l'any que ve. Així ho ha assegurat el nou director d'aquest espai, Pep Tugues, al programa 'Barra Lliure' d'aquesta emissora. Precisament, Ibáñez està fent servir el teatre per preparar el seu concert al Teatre Grec. Aquesta col·laboració s'emmarca dins la nova línia d'intercanvis entre el teatre i els artistes que vol encetar Tugues en aquesta nova temporada del Centre Cultural.

Potenciar l'intercanvi entre diferents artistes i el Teatre Auditori és una de les noves línies d'actuació que el nou director del Centre Cultural, Pep Tugues, té previst tirar endavant dins el pla de propostes de cara als propers anys. Un clar exemple és la col·laboració que s'ha establert amb el cantautor Paco Ibáñez, que aquest dimecres i dijous es troba al teatre santcugatenc preparant la seva pròxima actuació al Teatre Grec, i que ja està previst que actuï a la nostra ciutat entre el gener i el juny de l'any vinent. Així ho ha explicat Pep Tugues al programa 'Barra Lliure' d'aquesta emissora.

Pep Tugues

Volem obrir una linea d'actuació en que es potenci l'intercanvi diríem 'd'espècies' entre els artistes i el Teatre Auditori. Un exemple és el cas de Paco Ibañez, que actuarà al teatre entre el gener i juny de l'any que ve. Aquets dies Paco Ibañez està assejant al Teatre Auditori


Segons Tugues el fet de potenciar aquest tipus d'intercanvis entre el teatre i els artistes és beneficiós per les dues parts ja que d'aquesta manera es va donant a conèixer cada cop més el nom del teatre i els ciutadans de Sant Cugat també poden gaudir d'actuacions d'artistes de renom. Ple que fa als artistes, aquests es beneficien, diu Tugues, del fet de poder disposar d'un espai 'ideal' per preparar actuacions i també per oferir-les.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.