El desaparegut Joan Llamas serà el Caparrot de la Festa Major 2007


  • Comparteix:

La Festa Major 2007 ja té Caparrot en la figura del desaparegut Joan Llamas, que ha estat escollit per una àmplia majoria dels 1.200 vots emesos per la ciutadania. L'Associació de Veïns del Monestir, promotora dels Caparrots, ha anunciat que a partir d'ara la iniciativa serà de caràcter bieanual.

La identitat del Caparrot de l'Any es va revelar en l'homenatge que la ciutat ha ofert aquest diumenge al desaparegut Joan Llamas i a Joan Fàbregas. Tot i que no estava previst que es donés a conèixer el nom fins a la Festa Major, l'Associació de Veïns del Monestir es va voler sumar a l'homenatge cedint el caparrot per a l'acte.

L'Associació ha confirmat que la tradició dels Caparrots passarà a ser bieanual en comptes de celebrar-se cada Festa Major. El gran nombre de figures, un total de deu, i el seu manteniment, han motivat la decisió.

Escoltem al president de l'Associació de Veïns del Monestir, José Luis Sánchez.

José Luis Sanchez

Tenim ja deu caparrots i si cada any fem un caparrot nou, arribarà un moment que no sabrem on col·locar-los.


En la votació ciutadana per escollir el Caparrot de l'Any, darrera de Llamas es van situar Toni Canas, Miguel Vila i Pere Xercavins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.