Els Castellers es proposen arribar als 200 socis protectors per incrementar la implicació ciutadana


  • Comparteix:

Els Castellers de Sant Cugat han iniciat una campanya de promoció per arribar als dos-cents socis protectors, amb l'objectiu d'augmentar la implicació ciutadana amb la colla local. Els socis protectors podran gaudir de diversos avantatges i descomptes als comerços i establiments de la ciutat.

La figura del soci protector permet col·laborar econòmicament amb la colla sense ser casteller i gaudir de diversos avantatges a 27 establiments de la ciutat. A més, els afiliats tenen plaça gratuïta en els desplaçaments de la colla i reben el butlletí informatiu que editen els castellers. En l'actualitat, els camises verdes compten amb 125 protectors i es marquen com a objectiu arribar als dos-cents. Dijous i divendres, els castellers organitzaran una parada informativa a la plaça dels Quatre Cantons per informar de les seves activitats i de la figura del soci protector.

El tresorer de l'entitat, Jordi Roselló, explica que els socis tindran un carnet que els permetrà accedir a tots els avantatges.

Jordi Roselló

Els socis tindran un carnet que els permetrà accedir als avantatges que ofereixen els 27 establiments adherits a la colla castellera


Diumenge, els Castellers de Sant Cugat actuaran a Mira-sol en motiu de la Festa Major del districte. L'objectiu dels camises verdes és fer dos castells de 7. Dos dies abans, divendres, la colla farà un assaig obert al públic a la Rambla del Celler, on s'assajaran castells de vuit. En acabar l'assaig, se servirà un refrigeri a tots els assistents.

El cap de colla, Marcel Serra, diu que la colla vol carregar castells de vuit l'any que ve.

Marcel Serra

Per a l'any vinent, l'objectiu dels Castellers de Sant Cugat és carregar castells de vuit. Per aquest motiu, continuem els assajos


En l'actualitat, Castellers de Sant Cugat es troba en la dissetena plaça del rànquing de colles que organitza la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.