Més d'un miler de persones han visitat la mostra col·lectiva 'De Miró a Clavé'


  • Comparteix:

La tinenta d'alcalde, Àngels Solé, el dia de la inauguració de l'exposició

La tinenta d'alcalde, Àngels Solé, el dia de la inauguració de l'exposició

Més d'un miler de persones han visitat la mostra col·lectiva d'art 'De Miró a Clavé' des del 22 de juny. L'exposició, que inclou 68 obres de 57 artistes, es podrà veure fins al 18 de setembre al Museu de Sant Cugat.

L'exposició 'De Miró a Clavé' té per objectiu apropar el públic a la lectura de l'obra d'art i fer del Museu de Sant Cugat un focus d'interès artístic durant l'estiu. L'exposició proposa als visitants lectures visuals i tàctils, un tipus de lectura 'sensible' i menys habitual que busca la comunicació entre l'artista i l'espectador i que és guiada pel catàleg que ha elaborat el crític d'art Josep Maria Cadena.

Les obres han estat aportades tant pels fons de les galeries que formen part de l'Associació art Catalunya com per particulars. D'aquesta manera, a la mostra es podran trobar obres inèdites d'artistes com Miró o Tàpies. A més també es podran trobar noms vinculats directament amb la nostra ciutat com Sergi Barnils, Neus Colet o Josep Grau-Garriga, entre d'altres.

La mostra "De Miró a Clavé" s'emmarca dins els actes de l'Any del Llibre i la Lectura



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.