La Diputació de Barcelona felicita Sant Cugat per avaluar el seu estat cultural en el Pla de Cultura


  • Comparteix:

Aquest dimarts s'ha presentat l'edició impresa del projecte

Aquest dimarts s'ha presentat l'edició impresa del projecte

Mantenir la qualitat de les propostes culturals i arribar als col·lectius de joves són els objectius transversals del Pla de Cultura, del qual s'ha presentat ja la publicació escrita de la iniciativa. Durant l'acte, la Diputació de Barcelona ha felicitat Sant Cugat per avaluar el seu estat cultural i marcar línies de treball per millorar en un futur.

L'alcalde Lluís Recoder ha remarcat que el Pla de Cultura és pla de Sant Cugat i no pas de l'equip de govern ni de l'ajuntament. Segons Recoder, Sant Cugat ha fet un exercici d'autocrítica amb l'objectiu de millorar l'estat de cultura de la ciutat.

Recoder ha dit també que s'ha d'estar cofoi de la salut de la cultura a Sant Cugat, però ha insistit que cal continuar-hi treballant.

Lluís Recoder

Ens hem de sentir cofois del nivel cultural de Sant Cugat, però cal que continuem treballant per millorar les coses.


De la seva banda, el director del servei de Cultura de la Diputació de Barcelona, Francesc Vila, ha ofert la possibilitat que l'administració supramunicipal analitzi amb l'Ajuntament l'aplicació de les mesures del pla cultural. Vila ha assegurat que Sant Cugat s'ha convertit en exemple de diverses ciutats que també han demanat col·laboració a la Diputació per elaborar un pla de cultura.

En aquest sentit, Vila ha felicitat Sant Cugat per examinar-se en el camp cultural i per proposar-se aplicar mesures per millorar-ne el seu estat.

Francesc Vila

Voldria felicitar Sant Cugat per disposar-se a examinar-se en el camp cultural.


L'acte de presentació dels exemplars del Pla de Cultura ha comptat amb la presència de representants d'entitats culturals i de partits polítics de l'oposició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.