La pluja obliga a suspendre diversos actes del Correllengua


  • Comparteix:

Les activitats formen part del Correllengua d'enguany

Les activitats formen part del Correllengua d'enguany

Una lectura de rondalles dels Països Catalans ha donat, aquest cap de setmana, el tret de sortida als actes del Correllengua 2005 a Sant Cugat. La pluja ha oblgat però a traslladar la proposta al restaurant Terra Dolça i no a la plaça de l'Om, com estava previst, i s'han hagut de suspendre les actuacions del grup Mediterrània i de l'Esbart i del col·lectiu Panxamama.

La pluja ha obligat a anul·lar la majoria d'actes programats del Correllengua per aquest cap de setmana tot i que les rondalles dels Països Catalans han suportat el mal temps i s'han pogut celebrar al restaurant Terra Dolça. En aquest mateix espai gastronòmic i cultural s'ha pogut gaudir d'una exposició que es mantindrà fins l'últim dia d'aquest mes.

Amb les Rondalles dels Països Catalans a càrrec de Biel Samsó, membre de la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL), s'han iniciat els actes programats pel Correllengua 2005 al Vallès Occidental.També hi havia previst diferents actuacions com la del col·lectiu Panxamama o les del grup Mediterrània i de l'Esbart, que finalment no han pogut col·laborar a causa del mal temps.

L'acte ha començat a les 6 de la tarda i ha consistit en una lectura de sis rondalles: tres d'elles del Principat i tres de les Illes Balears. Segons ha dit el rondallaire, Biel Samsó, és tot un plaer tractar amb nens. Samsó ha destacat la importància del reconeixement i respecte del català a la nostra societat. L'escoltem.

Biel Samsó

El que volem aconseguir amb aquest acte com amb la resta és el màxim de reconeixement de la llengua catalana. És una llengua viva i hem d'aprendre a respectar-la.


Els actes continuaran durant la resta de setmana. Una xerrada sobre els nous catalanoparlants o l'homenatge a Jesús Moncada seran alguns dels actes que es celebraran aquests dies fins acabar la programació amb un sopar per la Llengua a la nau de cultura de Valldoreix el pròxim dissabte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.