El Monestir centrarà la celebració del 10è aniversari de l'espai Lluís Ribas


  • Comparteix:

L'espai d'art Lluís Ribas celebrarà el seu desè aniversari amb una exposició especial, titulada '10 anys a l'ombra del Monestir'. La mostra, que s'inaugurarà el 16 de desembre, recollirà la visió d'aquest monument a través de diferents artistes, vinculats amb la galeria.

Per celebrar aquest aniversari de l'espai d'art Lluís Ribas, set artistes, entre ells l'autor que dóna nom a la galeria, han creat un quadre de petit format tenint com a tema central el Monestir de Sant Cugat.

El director de l'espai, assegura que, en aquests 10 anys, la galeria ha destacat per la seva innovació i per apropar l'art al públic que en principi no hi tenia cap interès. Segons Ribas, la galeria ha fet més accessible l'art a tothom.

Lluís Ribas

Hem aconseguit crear un grup de gent que visita galeries i que abans no ho feien. Això hauria de ser una de les metes de qualsevol galeria d'art.


Aquesta mostra commemorativa s'inaugurarà el dimecres 16 de novembre, i també comptarà amb una petita exposició d'alguns dels nusos del pintor Lluís Ribas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.