El Teatre Auditori acull avui l'enregistrament del CD de sardanes dedicades a Sant Cugat


  • Comparteix:

El CD anirà a càrrec de la Cobla San Jordi Ciutat de Barcelona

El CD anirà a càrrec de la Cobla San Jordi Ciutat de Barcelona

Avui s'enregistra al Teatre Auditori un disc compacte amb sardanes dedicades a Sant Cugat. L'àlbum comptarà amb 12 peces d'autors diferents i estaran interpretades per la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona. Aquesta selecció es podrà sentir, en directe, a mitjans de març, en un concert emmarcat dins la programació del segon trimestre del Centre Cultural.

Coincidint amb el 30è Aplec de la Sardana, l'Ajuntament va anunciar la voluntat d'enregistrar aquest CD, que recollirà algunes de les sardanes dedicades a Sant Cugat i que s'han pogut sentir al llarg de la història d'aquest aplec. La cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona començarà a gravar aquest compacte avui, al teatre Auditori, i l'objectiu és presentar aquest recull en concert dins la programació del trimestre vinent d'aquest equipament. Així ho ha anunciat la tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé.

Àngels Solé

Farem un enregistrament d'un CD de saradanes dedicades a Sant Cugat. Aquest dilluns es gravarà i al març es farà el concert dins la programació del Teatre Auditori


La iniciativa s'ha fet amb la col·laboració de l'Entitat Sardanista de Sant Cugat, que ha estat l'encarregada de seleccionar les obres i és una de les promotores del projecte. Escoltem la seva presidenta, Laura Tubau.

Laura Tubau

La Cobla sant Jordi fa el primer CD amb 12 peces, algunes d'elles més antigues, i cada sardana està dedicada a un indret de Sant Cugat.


D'altra banda, durant la ballada de sardanes d'aquest cap de setmana, que ha anat a càrrec de la Cobla Ciutat de Cornellà, des de l'Entitat Sardanista han volgut recordar també el concert que han organitzat conjuntament amb l'Orquestra Simfònica Sant Cugat i que aquest proper diumenge permetrà estrenar la primera composició feta per orquestra i cobla, obra d'Agustí Cohí Grau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.