Una exposició de Màrius Sampere i un taller de poesia porten el 5è Festival de Poesia a la Biblioteca


  • Comparteix:

Una exposició sobre el poeta Màrius Sampere i un taller de poesia per adults són les aportacions de la Biblioteca del Mil·lenari al 5è Festival de Poesia de Sant Cugat que ha començat aquest dimecres. Es tracta d'una mostra per descobrir el poeta i d'un taller que pretén iniciar el públic adult en el món de la creació poètica.

La Biblioteca del Mil·lenari se suma enguany al 5è Festival de Poesia de Sant Cugat i ho fa amb una exposició sobre el poeta barceloní Màrius Sampere, que s'ha caracteritzat per tractar de manera constant la tragèdia humana, protagonitzada per l'amor, el dolor i la mort, i que en els seus inicis es va sentir molt a prop del santcugatenc Gabriel Ferrater.

Segons la directora de la biblioteca, Pepa Forn, es tracta d'una mostra que permet descobrir qui és Màrius Sampere.

Pepa Forn

Tenim una exposició sobre el poeta Màrius Sampere amb objectes personals i d'altres coses que crec que és prou interessant per descobrir qui és Màrius Sampere.


Aquesta mostra es pot visitar fins el proper 3 de desembre en els horaris habituals de la biblioteca.

D'altra banda, avui comença el taller de poesia 'Iniciació a l'escriptura de poesia', amb encara algunes places lliures, i que es farà també demà, dia 18, i dilluns que ve, dia 21. El taller està dirigit per Fanny Arambilet i segons Pepa Forn és una altra oportunitat pels adults interessats en la poesia per començar a introduir-se en aquest món.

Pepa Forn

Es tracta d'un taller d'iniciació per matar una mica el cuc i potser per posar una llavor.


El 30 de novembre, amb el festival ja finalitzat, la Biblioteca del Mil·lenari acollirà una xerrada de l'escriptor Víctor Alexandre que parlarà del fet d'escriure i de la literatura, dins el cicle 'Diàlegs amb escriptors' que organitzen les llibreries de la ciutat amb motiu de l'Any del Llibre i la Lectura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.