Èxit de públic a la representació de 'Celebració' al Teatre Auditori


  • Comparteix:

La Companyia Teatre Romea ha omplert aquest divendres el Teatre Auditori amb la representació de 'Celebració (Festen)'. L'obra, protagonitzada per Carles Canut , Boris Ruiz i Mingo Ràfols entre d'altres, és una tragicomèdia basada en un guió cinematogràfic que ha aconseguit angoixar i fer riure el públic assistent.

El Teatre Auditori s'ha omplert aquest divendres per veure l'adaptació teatral de la pel·lícula danesa 'Festen', de Thomas Vinterberg i Mogens Rukov. Una reunió familiar amb motiu del 60è aniversari del pare serveix com a excusa al seu fill per revelar secrets del passat. Amb aquest teló de fons comença una història tràgica que tot i tractar temes difícils, com els abusos a menors, ha aconseguit una molt bona rebuda del públic.

L'actor Mingo Ràfols destaca l'èxit de la tragicomèdia amb uns personatges amb els que el públic es pot sentir identificat.

Mingo Ràfols

Si alguna funció pot conectar amb els espectadors, és Festen perquè estic convençut que molts de nosaltres ens hem quedat amb les ganes de dir el que pensem en una trobada familiar.


Els actors de la Companyia Teatre Romea Carles Canut, Mingo Ràfols, Victòria Pagès, Cristina Brondo i Bòris Ruiz, entre d'altres, són els protagonistes d'aquesta tragicomèdia dirigida per Josep Galindo.

Tal i com afirma l'actor Mingo Ràfols es tracta d'una peça amb uns personatges ben traçats però que intenta ser menys tràgica que la pel·lícula original.

Mingo Ràfols

Al cap i a la fi no parla tan de la família sinó de la tragèdia de la infantesa, però no està agafada amb un to de tragèdia com a la pel·lícula sinó que es juga amb la tragicomèdia.


Després de l'èxit de 'Celebració', la propera cita al Teatre Auditori serà V.O.S (Versió Original Subtitulada) de Carol López.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.