Maragall rebrà els 'papers de Salamanca' en un acte a l'ANC, situat a la nostra ciutat


  • Comparteix:

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, rebrà els papers de Salamanca en un acte solemne que tindrà lloc a principis de 2006 a l'Arxiu Nacional de Catalunya. Posteriorment, s'organitzarà una exposició a Barcelona per donar a conèixer el contingut dels documents.

En declaracions a una emissora de ràdio, Mieras ha assegurat que el trasllat encara no està organitzat'. No obstant això, Mieras ha avançat que els documents passaran per l'ANC abans d'arribar a Barcelona. Pasuqla Maragall presidirà l'acte solemne d'arribada dels documents a Sant Cugat La conselleria de Cultura té previst organitzar una exposició a la capital per donar conèixer el contingut dels papers retornats.

La ministra de Cultura, Carmen Calvo, ha exigit a l’alcalde de Salamanca, Julián Lanzarote (PP), que actuï amb respecte a la llei aprova el retorn dels papers a Catalunya. L’ajuntament salmantí ha convocat per a dimecres una nova manifestació en protesta per la sortida dels documents de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.