L'OSSC destaca el creixement que han experimentat durant el 2005


  • Comparteix:

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat destaca que durant el 2005 el número d'espectadors dels concerts ha crescut de manera significativa fins omplir una mitjana del 87% del Teatre-Auditori. Des de l'entitat es fa una valoració positiva de les dades d'assistència i de la tasca que han dut a terme durant aquest any passat.

L'Orquestra Simfònica Sant Cugat, creada l'any 1991, ha experimentat durant l'any 2005 un creixement molt significatiu. L'Orquestra que ha realitzat 10 concerts al Teatre-Auditori, quatre més que l'any anterior i ha rebut més de 7.000 espectadors.

El director de l'Orquestra Simfònica, Josep Ferré, ha qualificat l'any 2005 com un any molt positiu i ple de reptes aconseguits.

Josep Ferré

El 2005 ha sigut un any de reptes importants. Estem molt contents pequè hem tingut molt d'èxit aquí a Sant Cugat, dóna gust


Durant aquest any passat, la formació s'ha caracteritzat per l'experimentació i la recerca constant de nou repertori i estils diferents.

La pròxima actuació que se celebrarà al Teatre-Auditori arribarà el dia 17 de febrer i servirà per delectar els assistents amb l'òpera 'Le Villi' de Puccini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.