Marta Pessarrodona presenta 'Donasses' a la llibreria Alexandria


  • Comparteix:

La llibreria Alexandria serà l'escenari aquest dimarts de la presentació de la darrera obra de l'escriptora santcugatenca Marta Pessarrodona, titulada 'Donasses'. Es tracta d'un recull de 22 retrats de diferents dones que van destacar en diferents camps com la política, el teatre, i l'educació, entre d'altres, des de la segona meitat del segle XIX fins a final del segle passat.

L'escriptora santcugatenca Marta Pessarrodona presenta aquest dimarts a la llibreria Alexandria el seu darrer llibre 'Donasses', subtitulat 'Protagonistes de la Catalunya Moderna'. Es tracta de 22 retrats de dones, algunes molt conegudes pel gran públic com Frederica Montseny o Mercè Rodoreda, i d'altres no tant com Mercè Vilaret o Aurora Díaz-Plaja, que van destacar des de la segona meitat del segle XIX fins a gairebé l'actualitat. Així ho ha explicat la pròpia autora. Escoltem Marta Pessarrodona.


Marta Pessarrodona

'Protagonistes de la Catalunya Moderna' comença amb la Monserdà, que va nèixer el 1845 i acaba amb la Roig que va nèixer el 1946 i va morir el 1991. Són donasses de meitat del segle XIX fins el XX.


Dins d'aquest ventall, hi apareixen també Maria Aurèlia Capmany, Caterina Albert, Margarida Xirgu, Remei Varo, Paulina Pi de la Serra, Francesca Bonnemaisson i Hermina Grau, entre moltes altres.

Marta Pessarrodona ha afegit tot i la dificultat de l'empresa, s'ho ha passat molt bé escrivint el llibre i confia que els lectors disfrutin.

Marta Pessarrodona

M'ho he passat bé escrivint i confio que els lectors també ho facin llegint. He procurat fer un llibre divertit i amé.


Recordem que la presentació a Sant Cugat de 'Donasses' es fa aquest dimarts, a les vuit del vespre, a la llibreria Alexandria.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.